De binnenplaats

Het centrum van het atelier.

vormstrip atelier vanuit kantoor
De hoofdruimte van het atelier is ontworpen om te voelen als, en te lijken op een pleintje van een Grieks kust  dorpje, omgeven door kleine winkeltjes en woonhuisjes.

Er is extra aandacht besteed aan het behoud van de historische industriële constructie, door de dak spanten te accentueren met rode verf, en het dak in de originele kleur te laten.

Deze binnenplaats geeft toegang tot bijna alle andere ruimten in het atelier en het heeft twee verhoogde zitgedeelten en twee prominente wenteltrappen.

De ruimte heeft een grote openslaande toegangsdeur, groot genoeg om een klein vrachtwagentje binnen te laten.

Op de binnenplaats is het meestal een totale chaos, met meerdere kunstwerken half af, stapels materialen, gereedschappen en kabels, maar een paar keer per jaar wordt dat allemaal opgeruimd om plaats te maken voor een expositie of een evenement.

background atelier

background atelier 3

background terras

background atelier vanuit kantoor

background chaos atelier
Verder: De werkplaats.