Hoe maakt de TTT poort een wormhole?

Tijdrijs-techniek uitgelegd.

vormstrip TTT componenten
De TTT poort heeft een veelvoud aan electromagnetische veldgeneratoren, die op verschillende frequenties in het electromagnetische spectrum resoneren, en die gezamenlijk ongeveer 40 Kw aan stroom verbruiken.

Het apparaat gebruikt extreem lage voltage, extreem hoge frequentie pulsen om een complex interfererend magnetisch veld op te wekken.

Terwijl er tientallen kilowatt aan vermogen wordt gebruikt om slechts enkele millivolt aan spanning op te wekken, geleid de machine onderwijl miljoenen ampere aan stroom.

Zoveel stroom zou normaal gesproken al snel de electronica van de TTT poort doen smelten, maar door middel van hoog frequente puls breedte modulatie (PWM) wordt de opgebouwde warmte tot een verwerkbare hoeveelheid beperkt.

Door het precies kalibreren van het gebruikte voltage en de frequentie van de pulsen, waarvan de exacte waarden hier niet zullen worden onthuld, zal een soort samentrekking van tijd plaatsvinden dat vergelijkbaar is met een gravitatie-lens.

Dit effect werd begin 20e eeuw bij toeval ontdekt door booglassers op scheepswerven, en werd later verder uitgewerkt tijdens onder andere het Philadelphia Experiment en het Montauk project.

Op de zelfde manier waarop een hypothetische, gigantisch zware cylinder glas de voor en achterzijde optisch veel dichter bij elkaar zou lijken te brengen, creëert de TTT poort een schijf die twee punten in de tijd met elkaar verbind.

background TTT componenten

background TTT componenten 2
Verder: Is de TTT poort gevaarlijk?