Is het AIG-apparaat blasfemistisch?

Het AIG-apparaat creëert elke mogelijke satirische afbeelding van de profeet Mohammed, en zelfs de werkelijke beeltenis van god.

vormstrip pixel closer aig
Het AIG-apparaat zal niet alleen elke mogelijke afbeelding van de profeet Mohammed maken, maar ook die van Boeda, Jezus, Allah, Shiva, Vishnu, God, Wodan, Thor, Ra, en elke andere god of halfgod die ooit is bedacht. Ook zal het apparaat alle mogelijke beelden van de duivel, Lucifer, Pan, Satan, Azazel en Beëlzebub, weergeven in elke mogelijke pose.

Het apparaat zal, bijvoorbeeld, niet alleen elk bestaand satirisch of niet satirisch beeld van Mohammed recreëren, maar ook elk beeld dat nog gemaakt zal worden, en zelfs elke afbeelding die zou zijn ontstaan ​​in alternatieve realiteiten, zoals alle tekeningen die de cartoonisten van Charlie Hebdo zouden hebben gemaakt als zij tot op hoge leeftijd door hadden mogen tekenen.

Interessanter nog, is dat het AIG-apparaat ook de daadwerkelijke beeltenissen van alle goden zal creëren. Het apparaat zal het werkelijke uiterlijk van elke god weergeven, onafhankelijk van het al dan niet bestaan van die goden, met en zonder gek hoedje op.

Het AIG-apparaat is echter nooit bedoeld om blasfemistisch te zijn of om wie of wat dan ook belachelijk te maken. Het apparaat creëert gewoon elke afbeelding, en daar horen de voorgenoemde afbeeldingen bij.

Het is bijna alsof het AIG-apparaat bij toeval struikelt over beelden, zoals een non in Brazilië, die op een stuk toast de beeltenis van moeder Maria ontdekt. Een dergelijke ontdekking is een interpretatie van de kijker, en niet de bewuste bedoeling van het broodrooster. Het enige verschil tussen een broodrooster en het AIG-apparaat, is dat de laatste echt alle afbeeldingen zal gaan maken, zodat het weergeven van de werkelijke beeltenis van God, als u maar lang genoeg wacht, een absolute zekerheid is.

Het grootste nadeel van het gebruik van het AIG-apparaat als een venster naar uw favoriete godheid is dat niemand weet hoe god(en) er eigenlijk uit zien, dus u zou kunnen staren naar het werkelijke beeld van uw god op het aller eerste moment dat u het AIG apparaat aanschouwd, zonder het ooit te weten .

Of het AIG-apparaat al dan niet als godslasterlijk moet worden beschouwd mag iedereen zelf uitmaken, maar het was in ieder geval niet zo bedoeld.

Het AIG-apparaat is zuiver bedoeld als een conceptueel kunstwerk.

background pixel closer aig
Verder: Overtreedt het AIG-apparaat de wet?