Is het AIG-apparaat een gevaarlijk spionage middel?

Het AIG-apparaat zal elke file recreëren van de NSA, FBI, CIA alsmede die van onze eigen Binnenlandse veiligheidsdienst. Zelfs de meest top-geheime stukken.

vormstrip arduino aig

Het apparaat zal niet alleen elk document ooit geschreven door alle veiligheidsdiensten ter wereld genereren, of het nou fysiek opgeslagen was of niet, het apparaat zal ook feiten weergeven die niemand ooit wist en zelfs documentatie uit alternatieve realiteiten.

Het AIG-apparaat zal het document weergeven waarin staat wie Kennedy vermoord heeft. Het dossier waaruit blijkt dat Michael Jackson een mens was, of een robot. Zelfs het verloren gegane fotorolletje van Srebrenica zal te zien zijn op het display van het AIG-apparaat.

Elk denkbare stukje informatie zal weergegeven worden door het AIG-apparaat, en dat is ironisch genoeg de nagel aan de doodkist voor het gebruik van het AIG-apparaat als praktisch spionage middel.

Naast het recreëren van documenten die de waarheid vertellen, zal het apparaat ook elk mogelijk vals document laten zien, elke leugen en elke afbeelding van dingen die niet gebeurt zijn, zonder er bij te vertellen wat wat is.

En hoewel het AIG-apparaat alle foto’s en documenten weer zal geven op elk pan-, tilt- en zoom-niveau, zal er niet bij verteld worden hoe de puzzelstukjes aan elkaar passen.

Verdere ontwikkeling van het AIG-apparaat zou er voor kunnen zorgen dat de stukjes niet aan elkaar gepuzzeld hoeven te worden, door gebruik te maken van een groter display, maar dit zal echter zorgen voor de generatie van exponentieel meer informatie.

Voor nu is het AIG-apparaat slechts een conceptueel kunstwerk, dat niet te gebruiken is voor praktische spionage doeleinden.

background arduino aig

Verder: Schendt het AIG apparaat de privacy?