Schendt het AIG-apparaat de privacy?

Het AIG-apparaat zal elke privé foto ooit genomen genereren, zelfs de foto’s die u nooit zou durven delen.

vormstrip ontwerp aig
Het AIG apparaat zal daadwerkelijk al uw privé foto’s recreëren. Degenen die genomen zijn maar ook degenen die nooit genomen zijn.

U, die nu deze tekst leest, ja, U, zal worden weergegeven door het AIG-apparaat, poedel naakt, vanuit elke hoek, in elke mogelijke houding, met elk mogelijk seksspeeltje, met elke mogelijke sekspartner bij elk mogelijk zoom-niveau, en erger, veel veel erger. Alles wat u niet wilt dat de wereld zou weten en alles wat u maar kunt bedenken en zelfs de dingen die de meest perverse geest niet kon bedenken, zullen worden weergegeven door het AIG-apparaat.

Het is misschien een schrale troost dat u niet de enige bent wiens privé momenten zullen worden weergegeven door het apparaat. Van elke bestaande en niet bestaande entiteit, zal het apparaat elk mogelijke beeld, waar gebeurd of niet, recreëren in elke mogelijke pose, tijdens elke mogelijke activiteit, pervers of anderszins.

Elk mogelijk beeld zal worden gecreëerd en dat is, grappig genoeg, de reden waarom u zich juist niet bespioneerd zou hoeven voelen, door het AIG-apparaat.

Vanwege het enorm grote aantal beelden dat zal worden gemaakt, is de kans vrij klein dat u wordt afgebeeld op een ongepaste manier, terwijl u nog steeds levend genoeg bent om u daar voor te kunnen schamen. Maar net als met een loterij, hoe klein de kans ook is, er is een mogelijkheid* dat u vandaag nog, op een bijzonder compromitterende manier wordt weergegeven door het AIG-apparaat.

De maker van het AIG-apparaat verontschuldigt zich hierbij alvast voor het ongemak. Het AIG-apparaat was nooit bedoeld om u in verlegenheid te brengen, maar was enkel bedoeld als conceptueel kunstwerk.

background ontwerp aig
Verder: Is het AIG-apparaat de ultieme bron van kennis?

* Wanneer het AIG-apparaat is overgeschakeld naar de random-modus.