Is het AIG-apparaat een raam naar andere sterrenstelsels?

Het apparaat zal afbeeldingen recreëren van beschavingen aan de andere kant van het universum.

vormstrip led matrix

Het AIG-apparaat zal niet alleen elke foto genomen op onze aarde weergeven, maar ook die van elke andere planeet in ons universum. Zelfs alle foto’s die genomen zouden kunnen worden op elke maan, planetoïde, komeet, (neutronen)ster, quasar en elke foto zoals hij genomen zou zijn binnen in een zwart gat, zullen worden weergegeven door het AIG-apparaat.

Sterker nog, het apparaat zal alle mogelijke afbeeldingen weergeven uit elke tijd in ons universum, van ver voor de oerknal, tot ver na de totale verdamping van ons universum en zelfs uit elk alternatief universum, al zou het multiversum eindeloos zijn.

Het AIG-apparaat zal alle foto’s weergeven, vanaf elk mogelijk punt, uit elke mogelijke hoek van ons gehele multiversum en daar voorbij, bij elk mogelijk zoom-niveau, wat gek genoeg ook meteen betekent dat het AIG-apparaat waardeloos is als astronomisch instrument.

De enorme rijkdom aan afbeeldingen die het AIG-apparaat zal generen zijn niet voorzien van tekst* en uitleg. We zouden een Hollywood-alien of een Startrek-stad nog wel herkennen, maar het echte werk hoogst waarschijnlijk niet, zeker als de beelden een universum weergeven waar de wetten der natuur en logica totaal anders zijn.

De enige logische interpretatie die op dit moment aan het AIG apparaat gegeven kan worden, is dat het gewoon een conceptueel kunstwerk is.

background led matrix

Verder: Is het AIG-apparaat blasfemisch?

* Eigenlijk zal elke afbeelding ook ooit worden weergegeven met elke denkbare tekst of data overlay, maar dat help ironisch genoeg helemaal niets. Zie: Is het AIG apparaat de ultieme bron van  kennis?